lördag 1 februari 2014

Stormen har bedarrat

Hejsan bloggvänner!

Äntligen har vindarna lugnat ner sig och minusgraderna utbytts mot enstaka plus. Blåsten har pinat människor och landskap, blankpolerat vägar i kombination med att det snöat och blockerat järnvägsspåren.

En som uppskattat snön är Frida men de hårda vindarna gillar hon inte lika mycket. Här går hon loss i ett spaniel-ryck med sitt pipande mjukisdjur





Väglaget är dock forfarande besvärligt ute i landet så ta det försiktigt alla ni som är ute på vägarna! 

Lilla Frida är bra på att koppla av men också att lägga beslag på allt möjligt från skor till filtar. Och hon tycks anse att det därmed inte tillhör någon annan än just Frida. Trots det protesterar hon inte när vi återtar våra prylar utan accepterar det faktum att matte och husse är högre rangordnade flockmedlemmar.


Tröjan som jag påbörjade efter julhelgen stickade jag klar i förra veckan. Här är resultatet av några nystan alpaca/ull-garn och lite fantasi. Varmt och färgglatt för återstoden av vintern (foto: husse).



En experimentbild från förra veckan.



I kväll intar vi TV-soffan för att titta på första deltävlingen i Melodifestivalen, för stunden är det Yohio som uppträder. Passar bra i kombination med att matte försöker kurera sig från influensa. 
I nästa inlägg blir det fler bilder.

Mitt konstgjorda blomsterarrangemang här hemma ser ut att vinka "hej, hej" och det säger 
jag också samt önskar alla en trevlig fortsättning på helgen!!! 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar